Forretter

Carpaccio av okse
149;-
Laget av frittgående okse, ruccola, parmesachips, olivenolje, cherrytomat og pinjekjerner
Gravet ørret
149;-
Severt med salat, sennepssaus og bakte rødbeter
Blomkålsuppe
179;-
Servert med ristet blomkål, bacon og basilikumsolje
Kamskjell
179;-
Pannestekt kamskjell servert med ertekrem, trøffelolje, bacon og chorizo
Moules frites
179;-
Fransk klassiker. Hvitvinsdampet blåskjell servert med pommes frites og aioli

Hovedretter

Indrefilét av reinsdyr
449;-
Servert med rosenkål, småpoteter, ripsgelé, selleripuré, svartrotchips, rørte tyttebær og viltsaus
Indrefilét av storfe
379;-
fra frittgående okse fra Rakkestad med pastinakkpuré, sopp, romanesco broccoli, pommes anna, bernaisesaus og rødvinsaus
Juletallerken
329;-
Stekt ribbe, medisterkake, julepølse, surkål, kokte poteter, julesaus, rørte tyttebær og eple
Posjert torsk
349;-
Servert med sesongens grønnsaker, ertekrem, urtestekt amadinepoteter, sprøstekt bacon og chorizo, toppet med skalldyrskum
Pinnekjøtt
385;-
Servert med kålrotsuppe, vossakorv, sjysaus og mandelpotet
Husets burger
229;-
Kvernet kjøtt av høyrygg, briochebrød, salat, aioli, blue cheese, syltet agurk, rødløk og bacon. Velg mellom pommes-/søtpotetfrites
Moules frites
269;-
Fransk klassiker. Hvitvinsdampet blåskjell servert med pommes frites og aioli
Biff pasta
269;-
Servert med indrefilet av storfe, sopp, løk og paprika i kremet saus

Barnemeny

Kjøttboller
65;-
med potetstappe
Pølse
65;-
med pommes frites
Is
39;-
To kuler hjemmelaget vaniljeis
Alle hovedretter
som halv porsjon

Dessert

Sjokoladefondant
129;-
servert med hjemmelaget vaniljeis og friske bær
Sorbet- og istallerken
129;-
Hjemmelaget sorbet og is med friske bær
Riskrem
119;-
Servert med bringebærsaus og mandeldryss
Crème Brûlée
129;-
Servert med sorbet

5-Retters

699;-
Blomkålsuppe
Servert med ristet blomkål og basilikumolje
Gravet ørret
Servert med sennepssaus og bakte rødbeter
Posjert torsk
Servert med sesongens grønnsaker, ertekrem, urtestekt amadinepoteter, sprøstekt bacon og chorizo, toppet med skalldyrskum
Juletallerken/indrefilet
Velg mellom tradisjonell juletallerken eller indrefilet av storfe
Crème Brûlée
Servert med sorbet

7-Retters

899;-
Blomkålsuppe
Servert med ristet blomkål og basilikumolje
Kamskjell
Pannestekt kamskjell servert med ertekrem, trøffelolje, bacon og chorizo
Gravet ørret
Servert med sennepssaus og bakte rødbeter
Sorbet
Posjert torsk
Servert med sesongens grønnsaker, ertekrem, urtestekt amadinepoteter, sprøstekt bacon og chorizo, toppet med skalldyrskum
Indrefilet av reinsdyr
Servert med rosenkål, småpoteter, ripsgelé, selleripuré, rørte tyttebær og viltsaus
Crème Brûlée
Servert med sorbet