Lunsj

Serveres frem til 16:00
Dagens lunsj
129;-
Spør servitøren om dagens lunsj
Club Sandwich
179;-
Trippel brød med salat, kyllingfilét, bacon, aioli og guacamole, pommes frites eller søtpotet fries
Biffsandwich
179;- / 218;- (med pommes-/søtpotetfrites)
Grillet landbrød med salat, løk, tomat, aioli, biffstrimler av indrefilét av storfe
Cæsarsalat
169;-
Salat, grillet kyllingfilét, bacon, løk, cæsardressing, krutonger og parmesan
Pasta i kremet saus
239;-
Grillet kylllingfilét, sjampinjong, løk og paprika
Pasta Vegetar
229;-
Hjemmelaget tagliatelle med tomatsaus, grønnsaker og parmesanchips
Annet
Flere av forrettene og hovedrettene serveres også under lunsj

Forretter

Grillet scampi i chili- og hvitløksolje
179;-
Severt med brød og aioli
Carpaccio av okse
169;-
Laget av frittgående okse, ruccola, parmesachips, olivenolje, cherrytomat og pinjekjerner
Søtpotet- og ingefærsuppe
159;-
Servert med søtpotetchips
Kamskjell
179;-
Pannestekt kamskjell servert med gulerotkrem og tørket sitron
Moules frites
179;-
Fransk klassiker. Hvitvinsdampet blåskjell servert med pommes frites og aioli

Hovedretter

Indrefilét av reinsdyr
449;-
Servert med rosenkål, småpoteter, ripsgelé, selleripuré, svartrotchips, rørte tyttebær og viltsaus
Lammecaré
369;-
Servert med potetmos, rotgrønnsaker, kikertsaus
Indrefilét av storfe
379;-
fra frittgående okse fra Rakkestad med pastinakkpuré, sopp, romanesco broccoli, fløtegratinert potet, bernaisesaus og rødvinsaus
Husets burger
229;-
Kvernet kjøtt av høyrygg, briochebrød, salat, aioli, blue cheese, syltet agurk, rødløk og bacon. Velg mellom pommes-/søtpotetfrites
Moules frites
269;-
Fransk klassiker. Hvitvinsdampet blåskjell servert med pommes frites og aioli
Biff pasta
269;-
Servert med indrefilet av storfe, sopp, løk og paprika i kremet saus
Biff av kalv
379;-
Servert med rotfrukter, potetkrem, kirsebærsaus og parmesanchips
Red mullet
319;-
Servert med sotet risotto, parmesan og sitronchips
Sotet torsk
349;-
Servert med sesongens grønnsaker, ertekrem, urtestekte amadinepoteter, toppet med skalldyrskum

Barnemeny

Kjøttboller
65;-
med potetstappe
Pølse
65;-
med pommes frites
Is
39;-
To kuler hjemmelaget vaniljeis
Alle hovedretter
som halv porsjon

Dessert

Sjokoladefondant
129;-
servert med hjemmelaget vaniljeis og friske bær
Sorbet- og istallerken
129;-
Hjemmelaget sorbet og is med friske bær
Riskrem
119;-
Servert med bringebærsaus og mandeldryss
Crème Brûlée
129;-
Servert med sorbet

3-Retters

595;-
Dagens 3-retters
Servitøren presenterer

5-Retters

699;-
Søtpotet- og ingefærsuppe
Servert med søtpotetchips
Kamskjell
Pannestekt kamskjell servert med gulrotkrem og tørket sitron
Sotet torsk
Servert med sesongens grønnsaker, ertekrem, urtestekt amadinepoteter, toppet med skalldyrskum
Indrefilét av storfe
fra frittgående okse fra Rakkestad med pastinakkpuré, sopp, romanesco broccoli, fløtegratinert potet, bernaisesaus og rødvinsaus
Crème Brûlée
Servert med sorbet